CUSTOM MADE
GEBOORTEKAARTJE

Alle eerste momenten van jullie kindje zijn bijzonder. Dus waarom dan ook niet een bijzonder geboortekaartje.
Met een custom made kaartje, wordt het echt jullie droomkaart.

Wat leuk dat ik misschien dit kaartje voor jullie mag ontwerpen. Door dit contactformulier in te vullen, zal ik contact met jullie opnemen, om zo een vrijblijvende offerte voor jullie te maken. Indien je al ideeën hebt kun je deze mailen naar info@lavitadilaura.nl of deel je pinterest bord. Ik maak deze kaartjes niet na, maar voorbeelden zijn altijd welkom voor inspiratie.

Gaan jullie akkoord met de offerte? Dan ga ik voor jullie aan de slag. Ik zal een digitale proefdruk opsturen. Er is geen limiet aan de aantal correctierondes, het moet tenslotte jullie droomontwerp worden. Zodra jullie akkoord zijn met het digitale ontwerp, kan ik een gedrukte proefdruk voor jullie bestellen. Indien gewenst kunnen tekstuele aanpassingen gemaakt worden na ontvangst van de proefdruk.

Dan is het wachten totdat de baby geboren wordt. Alvast de enveloppen thuis ontvangen, zodat je kunt beginnen met adressen schrijven en postzegels plakken? Dat kan, ik kan de enveloppen alvast opsturen. Zodra de baby geboren is, vraag ik jullie alle gegevens te mailen of per whatsapp te sturen. Na ontvangst van de gegevens, zal ik deze gegevens verwerken op het geboortekaartje. Ik stuur dan nogmaals een digitale proefdruk. Zodra deze akkoord is, zal ik de kaartjes laten drukken. 

Uiteraard biedt La vita di Laura ook eventuele extra's aan, denk aan labels, touwtjes, paperclips, en sluitzegels. 

Meer informatie over mijn werkwijze is hier te vinden.

© 2018 - 2021 La vita di Laura | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel