CUSTOM MADE
TROUWKAARTEN

Wat leuk dat jullie gaan trouwen. Bij deze bijzondere gelegenheid, hoort een bijzondere kaart. Willen jullie een eigen ontworpen trouwkaart? Laat mij jullie wensen weten, zodat ik een passende offerte kan maken.
Voor het aanvragen van deze offerte, vraag ik je het contact formulier in te vullen. 
Indien jullie al wat ideeën hebben, kan je deze met mij delen door middel van een mailtje (info@lavitadilaura.nl) of door een pinterest bord te delen. Ik maak deze kaarten niet na, maar gebruik deze voorbeelden als inspiratie. 

Gaan jullie akkoord met de offerte? Dan ga ik voor jullie aan de slag. Ik zal een digitale proefdruk opsturen. Er is geen limiet aan de aantal correctierondes, het moet tenslotte jullie droomontwerp worden. Zodra jullie akkoord zijn met het digitale ontwerp, kan ik een gedrukte proefdruk voor jullie bestellen. Indien gewenst kunnen tekstuele aanpassingen gemaakt worden na ontvangst van de proefdruk, indien jullie dan akkoord zijn zal ik de trouwkaart laten drukken.

Graag een complete wedding stationary ontvangen. Ook dit is mogelijk. Deze artikelen zie ik als een losse bestelling, maar de werkwijze zal op dezelfde manier plaats vinden. Jullie ontvangen hiervan eerste een digitale en daarna een gedrukte proefdruk. Na akkoord zal het akkoord gedruk worden. Meer informatie over mijn werkwijze is hier te vinden.

© 2018 - 2021 La vita di Laura | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel