Uniek eigen ontwerp      *    Veilig betalen via IDeal     *     Verzending 1-3 dagen


werkwijze

Bij La vita di Laura bestaat er de mogelijkheid om artikelen op maat te laten maken of artikelen te personaliseren. Wat is nou precies personaliseren en wat is nou precies maatwerk? 

Personaliseren van artikelen betekent dat de namen, data en overige informatie zullen worden toegevoegd aan het artikel. Niet alleen geboortekaartjes en trouwkaartjes kunnen gepersonaliseerd worden, maar ook sommige ansichtkaarten en posters. Bij de omschrijving van het artikel staat altijd aangegeven of personaliseren mogelijk is. 

Heb jij een idee over hoe jouw geboortekaartje, trouwkaartje, uitnodiging, geboorteposter...... eruit moet komen te zien en staat deze niet tussen de collectie, dan is er de mogelijkheid om een maatwerk kaartje te laten maken. Heb je een bestaand kaartje op mijn website gezien die je iets wilt laten aanpassen? Dat kan, ik pas dit graag naar jullie wensen aan. Neem hiervoor gewoon even contact met mij op. Dit kan via de mail info@lavitadilaura.nl of door even te bellen naar 06-50 643 907.

Maar hoe gaat maatwerk nou precies in zijn werk?

Stap 1 : Offerte-proces


Ga naar het tabblad maatwerk en de vervolgstappen spreken voor zich. Heb je al bepaalde ideeën en wensen, vul deze dan ook in. Op basis van de ingevulde gegevens kan ik een offerte maken. Als je akkoord gaat met de offerte dan gaan we verder naar Stap 2.

Stap 2 : Ontwerp - proces


Jaaaa, je bent akkoord gegaan met de offerte nu gaat het echte werk voor mij beginnen - het ontwerpen-.  Uiteraard neem ik contact op om alle wensen nogmaals te bespreken en zo samen tot jouw droomontwerp te komen. Als alles duidelijk is dan ga ik aan de slag met het ontwerp. Het ontwerp zal ik per mail versturen, zodat erop gereageerd kan worden en eventuele aanpassingen gedaan kunnen worden. Er is geen limiet aan de aantal correctierondes, het moet tenslotte jouw droomontwerp worden. 

Stap 3 : Proefdruk (dit betreft niet bij alles)


Helemaal blij met het concept? Dan laat ik een proefdruk maken. Heb jullie gekozen voor een compleet pakket (kaart inclusief envelop, eventuele sluitzegel en eventuele adressticker), dan ontvang je uiteraard je proefdruk zoals jij deze gaat opsturen......dus met envelop, eventuele sluitzegel en eventuele adressticker). Zijn de enveloppen akkoord? Deze zal je uiteraard voordat jullie kindje geboren is ontvangen, zodat de adressen al geschreven kunnen worden. Hebben jullie voor een compleet pakket gekozen voor jullie trouwkaart dan zullen de enveloppen met eventuele sluitzegels en adresstickers samen met de definitieve kaart op jullie deurmat vallen. Er zal niet altijd een proefdruk bij maatwerk bestaan. Bijvoorbeeld bij een logo op maat zal je geen proefdruk ontvangen. Dit alles wordt op voorhand besproken.

Stap 4: afronding


Wanneer alles akkoord is zal ik ervoor zorgen dat het definittieve ontwerp opgestuurd of gedrukt gaat worden. Bij bedrukking zal je jouw artikelen binnen 3 à 4 werkdagen ontvangen.
GEBOORTEKAARTJE: Hoera! Jullie kindje is geboren. Geef alle informatie door via whats'app, zodat ik alles snel kan verwerken. De levertijd hangt uiteraard af van het tijdstip waarop ik de kaart kan aanleveren bij de drukker en of ik de kaartjes moet opsturen of dat jullie deze kunnen komen ophalen. 

Levering na geboorte van jullie kindje:
De levertijd hangt uiteraard af van het tijdstip waarop ik de kaart kan aanleveren bij de drukker en of ik de kaartjes moet opsturen of dat jullie deze kunnen komen ophalen. Onderstaande is het tijdschema zoals dit gebruikelijk voorkomt.
dag 1     :   Goedkeuring van het definitieve ontwerp
dag 2     :   Kaarten worden gedrukt *
dag 3     :   Kwaliteitscheck door La vita di Laura van het drukwerk & verzending van het pakket
dag 4-5 :   Ontvangst pakket
* Kaarten met folie druk en letterpers kaarten zullen een langere levertijd hebben. Uiteraard zal dit van tevoren bekend worden gemaakt. 

© 2018 - 2020 La vita di Laura | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel