Uniek eigen ontwerp      *    Veilig betalen via IDeal     *     Verzending 1-3 dagen


Werkwijze trouwkaarten
en geboortekaartjes

Bij La vita di Laura bestaat er de mogelijkheid om kaarten op maat te laten maken of artikelen te personaliseren. Wat is nou precies personaliseren en wat is nou precies maatwerk? 

Personaliseren van artikelen betekent dat de namen, data en overige informatie zullen worden toegevoegd aan het artikel. Niet alleen geboortekaartjes en trouwkaartjes kunnen gepersonaliseerd worden, maar ook sommige ansichtkaarten en posters. Bij de omschrijving van het artikel staat altijd aangegeven of personaliseren mogelijk is. Benieuwd hoe het artikel eruit komt te zien met jouw gegevens? Vraag dan een digitale preview aan. Binnen 1 werkdag ontvang je een voorbeeld van het gekozen artikel met jouw gegevens in je inbox.

Heb jij een idee over hoe jouw geboortekaartje of trouwkaartje eruit moet komen te zien en staat deze niet tussen de collectie, dan is er de mogelijkheid om een custom made kaartje te laten maken. 

Maar hoe gaat dit nou precies in zijn werk?

Stap 1 : Offerte-proces


Vraag een vrijblijvend offerte aan via het contacformulier of mail naar info@lavitadilaura.nl. Uiteraard heb ik voor een custom made opdracht wat informatie nodig vanuit jouw kant. Denk aan een omschrijving van jouw wensen, een Pinterest bord wat je met mij deelt, aantal kaartjes, het formaat, kleurgebruik, wel of geen foliebedrukking, accesoires of juist niet? Ook vind ik het fijn om de uitgerekende datum te weten of jullie trouwdatum. Ik probeer binnen 2 werkdagen jouw offerte aanvraag te beantwoorden.

Stap 2 : Ontwerp - proces


Jaaaa, je bent akkoord gegaan met de offerte nu gaat het echte werk voor mij beginnen - het ontwerpen-.  Uiteraard neem ik contact op om alle wensen nogmaals te bespreken en zo samen tot jouw droomontwerp te komen. Als alles duidelijk is dan ga ik aan de slag met het ontwerp. Het ontwerp zal ik per mail versturen, zodat erop gereageerd kan worden en eventuele aanpassingen gedaan kunnen worden. Er is geen limiet aan de aantal correctierondes, het moet tenslotte jouw droomontwerp worden. 

Stap 3 : Proefdruk


Helemaal blij met het concept? Dan laat ik een proefdruk maken. Indien gewenst kan ik een envelop suggestie toevoegen (voorkeuren? Geef dit dan van te voren even aan). Bestaat jullie kaart uit accessoires, zoals paperclipjes, koordjes, sluitzegels? Dan voeg ik deze ook toe aan de proefdruk. Nu kan de kaart in het echt bekeken worden. 

Stap 4: Akkoord en betaling


Indien na ontvangst van de proefdruk nog kleine tekstuele aanpassingen nodig zijn, is dit geen enkel probleem. Deze pas ik graag nog voor jullie aan. Helemaal tevreden? Dan ontvangen jullie van mij een factuur met een betaal link. Voordat ik de kaarten laten drukken, ontvangen jullie altijd eerst een definitieve digitale proef. Controleer deze goed! Na akkoord van deze proef en na betaling van de factuur, zal ik de kaarten laten drukken. 

Geboortekaartjes
Wanneer jullie kindje geboren is, ontvang ik graag via whatsapp of via de mail de laatste gegevens. Jullie ontvangen van mij een definitieve digitale proef. Controleerd deze goed! Na akkoord van deze proef en na betaling van de factuur, zal ik de kaartjes laten drukken. 

Stap 5: Levering


Vanaf het moment dat het ontwerp naar de drukker is gestuurd is de levertijd 2 tot 6 werkdagen. Dit is afhankelijk van het type kaartje (foliedruk kaarten hebben bijvoorbeeld een langere levertijd) en of ik de kaart met spoed moet bestellen. Geboortekaartjes, bestel ik altijd met spoed bij de drukker. Deze extra kosten zijn standaard inbegrepen in de prijzen van de geboortekaartjes. Jullie ontvangen de kaarten, enveloppen en eventuele accessoires allemaal samen in 1 mooi pakket. Wil je de enveloppen al eerder ontvangen? Geen probleem, geef dit dan op tijd even aan. Ik kan voorstellen dat dit bij geboortekaartjes gewenst is.
 

 

© 2018 - 2021 La vita di Laura | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel