Navigatie

COOKIES & PRIVACYVERKLARING

Artikel 1: persoonsgegevens die worden verwerkt

La vita di Laura kan uw persoonsgegevens verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van La vita di Laura en omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan La vita di Laura verstrekt. Door gebruik te maken van deze diensten stemt u in met de verwerking hiervan.

1.1 Google Analytics / Cookies
La vita di Laura verzamelt gegevens over de bezoekers van de site en webshop, bijvoorbeeld hoeveel bezoekers er zijn geweest en vanaf welke pagina ze zijn doorverwezen. Gegevens die hierbij vastgelegd kunnen worden zijn informatie over uw apparaat, uw besturingssysteem of het tijdstip waarop u mijn site / shop hebt bezocht. Deze gegevens gebruik ik voor de statistieken. Hiermee krijg ik inzicht in de wensen van de bezoekers. Voor deze analyses en het verzamelen van deze gegevens worden cookies geplaatst.
Cookies zijn kleine bestandjes waar de informatie in wordt opgeslagen zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Ook is hiermee bijvoorbeeld zichtbaar dat u mijn website weer bezoekt. Wanneer u de webwinkel voor het eerst bezoekt, verschijnt er een melding met uitleg over cookies. Hierbij wordt gevraagd om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

1.2 La vita di Laura kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

a. Uw voor- en achternaam;

b. Uw telefoonnummer;

c. Uw emailadres;

d. Uw IBAN nummer;

e. Factuuradres;

f. Betalingsgegevens;

g. Uw IP-adres

Voor het ontwerp van een geboortekaartje worden de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens verwerkt: Geboortedatum, geslacht, gewicht, geboorteplaats en tijd. Voor het ontwerp van een trouwkaart worden de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens verwerkt: trouwdatum.

Binnen de webshop van La vita di Laura is het mogelijk een eigen account aan te maken. Bij het aanmaken van het account wordt er naar informatie gevraagd. U kiest zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord. Daarmee wordt een account gemaakt, waarop u kunt inloggen met uw gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

Artikel 2: waarom La vita di Laura gegevens nodig heeft

2.1       La vita di Laura verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen. Daarnaast kan La vita di Laura uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht of in het kader van haar promotieactiviteiten. Ook worden uw gegevens gebruikt voor het maken van een trouw- of geboortekaart, leveren van de gevraagde producten, afhandelen van facturen en betalingen en voor de gegevens van Google Analytics op de website. Deze gegevens zijn anoniem en worden gebruikt om de website van La vita di Laura te optimaliseren zoals bijvoorbeeld het aantal bezochte pagina’s, de statistieken of de duur van een website bezoek. Wanneer u contact opneemt via het mailadres wordt enkel dit mailadres en de naam vastgelegd. Deze gegevens worden gebruikt om u van dienst te kunnen zijn en uw vragen zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden. Telefoonnummers worden bij telefonisch contact niet opgeslagen, alleen wanneer uw telefoonnummer nodig is voor een afhandeling van uw bestelling. De gegevens die gevraagd worden wanneer u een account aanmaakt, worden bewaard zodat u niet steeds alles opnieuw in hoeft te vullen en zodat het makkelijker is om u te kunnen benaderen. Je kunt via je account uw informatie aanpassen wanneer u dat wilt.

Artikel 3: hoe lang La vita di Laura gegevens bewaart

3.1       La vita di Laura bewaart uw persoonsgegevens in haar klantenbestand. Uw gegevens worden niet langer gebruikt dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. De wettelijke bewaarplicht wordt altijd gehanteerd. De gegevens die u invult voor uw account worden gewist wanneer u uw account opheft.

Artikel 4: delen met anderen

4.1       La vita di Laura verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluit ik een verwerkersovereenkomst. Het is mogelijk dat er een foto geplaatst wordt op onze webwinkel of social media van het ontwerp. Dit ter inspiratie voor andere bezoekers. Persoonsgegevens worden altijd onleesbaar gemaakt. Mocht u hier niet mee akkoord gaan, laat dit dan even weten. 
De adresgegevens die worden gevraagd bij Mijnwebwinkel, worden gebruikt om de overeenkomst met u als bezoeker uit te kunnen voeren en de bestelde artikelen te kunnen leveren.
Google analytics voert metingen uit om onze statistieken van het shopgedrag van de klant bij te kunnen houden. Betalingen in de webwinkel worden gedaan via IDeal en worden snel en veilig verzorgd door Klarna. Dit zodat de online betalingen kunnen worden geaccepteerd. De betalingen worden uiteindelijk bijgeschreven op onze ABN AMRO rekening. PostNL verstuurt de pakketjes voor La vita di Laura. La vita di Laura maakt bij PostNL etiketten aan met daarop de adresgegevens, zodat het pakketje bij u op de deurmat terecht komt. La vita di Laura maakt ook gebruik van diverse Social Media kanalen, namelijk Facebook, Instagram en Pinterest. Dit om te inspireren en onze werken te tonen. De beheerders van deze diensten verzamelen ook uw persoonsgegevens.

Artikel 5: gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

5.1       U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren, te verwijderen of over te (laten) dragen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@lavitadilaura.nl. La vita di Laura zal zo snel mogelijk, uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek reageren.           

Artikel 6: klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens (AP)

6.1       U heeft het recht een klacht in te dienen bij de AP als La vita di Laura bovengenoemde niet naleeft. Wij vragen u vriendelijk eerst contact met ons op te nemen via info@lavitadilaura. We zullen samen met u naar een oplossing zoeken. 

Artikel 7: beveiligen

7.1       La vita di Laura neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van La vita di Laura maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door La vita di Laura verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met op met info@lavitadilaura.nl.

Artikel 8: La vita di Laura is als volgt te bereiken:

8.1       Postadres:                               Werkensedijk 10, 4251 PS te Werkendam

Kantoorhoudende aan:            Werkensedijk 10, 4251 PS te Werkendam 

KvK nummer:                         72921552  

Telefoonnummer:                    06-50643907

E-mailadres:                           info@lavitadilaura.nl

 

 

© 2018 La vita di Laura | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, en diverse andere social media websites. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.