DISCLAIMER

De inhoud van deze website, alsmede de inhoud van alle andere uitingen van La vita di Laura is met grootte zorgvuldigheid samengesteld. Wij kunnen echter geen garantie geven met betrekking juistheid, aard of inhoud van deze informatie. La vita di Laura is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten of onjuistheden dan wel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie. 

Bestanden
Hierbij garanderen wij dat de te leveren bestanden voldoen aan de normale eisen en normen welke aan de producten worden gesteld. La vita di Laura is niet verantwoordelijk voor beschadiging en/of vernieling zoals bijvoorbeeld een virus tijdens de verzending. 

Auteursrecht
De website is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van La vita di Laura.

Links
Doorverwijzingen naar andere website is enkel voor extra informatie. La vita di Laura is niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites. 

Prijzen
De prijsinformatie is met uiterste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er foutieve informatie verstrekt wordt. La vita di Laura probeert de informatie zo actueel, nauwkeurig en volledig mogelijk te houden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. 

Kleuren
De kleuren weergegeven op de website kunnen afwijken van de kleuren in werkelijkheid. Kleurinstellingen zijn namelijk erg afhankelijk van de instellingen van uw computer. La vita di Laura kan niet aansprakelijk worden gesteld voor afwijkingen van kleur, vorm of uitvoering van natuurlijke materialen bij bijvoorbeeld drukwerk. 

Als laatste delen wij mede dat La vita di Laura het recht behoudt om informatie op deze site te wijzigen zonder aanmelding of bekendmaking vooraf. 

© 2018 - 2021 La vita di Laura | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel