Auteursrecht

Mocht ik iets voor jouw ontworpen hebben, dan ontvang je een PDF bestand met hoge resolutie. Dit bestand is voor persoonlijk gebruik. 

Wil je mijn ontwerpen gebruiken om geld te verdienen of door te verkopen?  
dan mag dit niet! Ik beroep me hierop het auteursrecht (copyright). Al mijn ontwerpen zijn dus auteursrechtelijk beschermd.

Het bovenstaande geldt uiteraard ook voor je drukker. Dit betekent dus ook dat jij of een ander (bijvoorbeeld de drukker) zonder schriftelijke toestemming mijn ontwerp niet openbaar mag maken. Hieronder valt ook het aanpassen, bewerken, vertalen, etc.

Alle informatie op de website van La vita di Laura mag niet zonder mijn toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Alles op de website is volledig eigendom van La vita di Laura en/of haar licentiegevers en zij wordt beschermd door alle toepasselijke nationale en internationale merk-, auteursrecht- en andere wetten van intellectueel eigendomsrecht.

La vita di Laura kan niet garanderen dat de aan de opdrachtgever geleverde artikelen geen inbreuk maken op enig intellectueel en/of industrieel eigendomsrecht van derden en aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid in geval van enige aanspraak van derden gebaseerd op de stelling dat met een door La vita di Laura geleverd product inbreuk wordt gemaakt op enig recht van een derde.

© 2018 - 2021 La vita di Laura | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel