Uniek eigen ontwerp      *    Veilig betalen via IDeal     *     Verzending 1-3 dagen


RETOURNEREN

Kan ik mijn bestelling retour sturen? Is het product niet helemaal wat je ervan verwacht had, of ben je niet tevreden? Dat is heel jammer, maar kan uiteraard gebeuren. Je hebt het recht het product binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na deze annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te zenden. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. Het product moet onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Nadat ik jouw artikel terug ontvangen hebben (in goede orde), maak ik het aankoopbedrag naar je over. La vita di Laura is niet aansprakelijk voor beschadigingen of het kwijtraken van het pakketje onstaan tijdens het retour sturen. 

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op artikelen die voor jou op maat zijn gemaakt "maatwerk" of op gepersonaliseerde artikelen. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief en kan dus niet retour gezonden worden. 

Hoe gaat het retourneren in zijn werk? Hiervoor volg je onderstaand stappenplan.

 1. Controleer of jouw retour aan de voorwaarden voldoet om het artikel retour te zenden:
  - Het artikel dient onbeschadigd te zijn
  - Het artikel dient ongebruikt te zijn
  - Het artikel dient in de originele verpakking retour te worden gezonden
 2. Vul het retourformulier voor herroeping in en mail dit naar info@lavitadilaura.nl. Uiteraard mag je de tekst van het retourformulier ook even kopiëren en plakken in je mail als je geen printer en/of scanner hebt. Het formulier is hier te vinden.
 3. Verpak het artikel of verpak de artikelen weer in de originele verpakking
 4. Noteer het retouradres op de verpakking:
  La vita di Laura
  Werkensedijk 62
  4251 PS Werkendam
 5. Breng het pakket naar een PostNL servicepunt en laat het frankeren. De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening.
 6. Na ontvangst van jouw pakketje stort ik het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening.

 

 

© 2018 - 2021 La vita di Laura | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel