LIFE IS A JOURNEY - droomvakanties (29-09-2014)"Vakantie, vakantie, vakantie"
Dit woord spookt alleen maar door mijn hoofd, sorry ik kan er echt niets aan doen. Het is bijna zover en dan ga ik echt op vakantie heerlijk. Florida here we come!

Maar eerst nog even over Nederland, ja de herfst is alweer begonnen. Deze week hebben we al te maken gehad met vallende blaadjes, onweer, regen maar natuurlijk ook de zon.

En ja, ik hou ervan! Elk seizoen vind ik prachtig, dus ook de herfst.


Ik wilde het nog even uitstellen, maar dit weekend ga ik toch alles omtoveren in autumn wonderland.
Eerst mijn kast toch maar is vullen met warme kleding , want ik heb het stiekem toch al wel een beetje koud gehad. Daarna ons huisje aankleden met kastanjes, bladeren, pompoenen en kaarsjes. (psssttt…misschien komt er zelfs een houtkachel)

Maar wat ik graag met jullie wil delen is mijn top 10 droomvakanties. 

Sorry maar het woord vakantie blijft maar in mijn hoofd rond spoken. Ik kan er echt niets aan doen! Dus hoe leuk is het, als ik jullie ook even laat wegzwijmelen bij deze droomvakanties. Ik heb wel een top 10 gemaakt, maar eigenlijk zijn deze vakanties niet te verdelen in een top 10. Ze zijn namelijk allemaal even geweldig.Tenminste dat vind ik.

10 Indonesië


9 Scandinavië


8 Australië


7 Bora Bora


6 Malediven


5 Italië


4 Zwitserland


3 Amerika


2 IJsland


1 TanzaniaEn……..Heerlijk gevoel toch!!! Ik wil nu helemaal op vakantie. Wat een mooie plekjes heb je toch op de wereld. Maar ook in Nederland geniet ik elke dag weer van alle mooie dingen om me heen.


Waar zouden jullie nog graag heen willen? Ben erg benieuwd!

Geen opmerkingen:
Schrijf Reacties

© Copyright 2018 La vita di LauraDesigned by La Vita di Laura Bloggertheme9. Best free blogger templates