HI THERE - Welkom op mijn blog


Hoi! Ik ben Laura, 28 jaar, spontaan (soms iets te), erg sportief, de babbelkoningin en zit vol met plannen welke ik allemaal nog wil waarmaken (misschien iets teveel van het goede). In 2011 heb ik mijn Bachelor Business Administration in Hotel Management aan de “Hotelschool The Hague” behaald. Uh nee ik werk niet in de hotelwereld, maar in de …… technische wereld. Ik verdien namelijk mijn centjes bij Strago Electro in Gorinchem. Heerlijk zo’n mannenwereld, maar mis toch wel het meiden gebabbel. Daarom mijn persoonlijke blog. Graag wil ik jullie op de hoogte houden van alles wat er gebeurd in mijn leven en alles wat mij interesseert…..en dat is best veel. Ik hou namelijk van reizen, uitdagingen, sporten, koken, eten, shoppen, lezen, fotografen en niet te vergeten van schrijven. Mijn favoriete bezigheid is toch wel schrijven, waar ik dan ook mijn creativiteit in kwijt kan. Ik vind het leuk om mijn spontaniteit en positiviteit over te brengen op andere......

Sinds 2013 woon ik samen met mijn superrrrr lieve vriend (inmiddels man) in een heel knus lief zweeds huisje. Daarvoor heb ik altijd bij mijn lieve ouders gewoond, samen met mijn oudere broer. Oh ja tijdens mijn studie heb ik in Scheveningen, Heidelberg (Duitsland) en in Den Haag gewoond. Maar na deze prachtige steden was ik toch weer blij om heerlijk in een knus dorpje te wonen en te worden vertroeteld door mijn ouders. Na 24 jaar besloot ik dan toch om samen te gaan wonen en tja toch gekozen voor een dorpje. Ik heb in Gorinchem op de basisschool gezeten en heb daar ook mijn havo-diploma behaald. Tijdens deze periode heb ik altijd veel getennist. Ik trainde 6x in de week…..druk…druk…druk. Helaas was het na de middelbare school over met het vele tennissen, want ja de studie kwam om de hoek kijken. En daar ging ik dan als 17 jarig meisje wonen in Den Haag op de campus van de Hotelschool. Na 1 jaar op de campus was het dan zover om voor een half jaar stage te lopen. Ik heb een half jaar als Supervisor Housekeeping in het Crowne Plaza gewerkt. En zoals je waarschijnlijk al eerder gelezen heb was dit hotel te vinden in Heidelberg. Na dit half jaar ben ik samen met 3 vriendinnen in Den Haag gaan wonen. En heb dan mijn studie ook in 4 jaar behaald. Oh ja het tennissen…..dat bleef ik natuurlijk gewoon doen alleen ging ik van 6x in de week trainen naar 2x in de week trainen.
Tijdens mijn studie bleef de mode mij toch altijd wel interesseren en ben dan ook begonnen met werken als Regio-Manager bij Anna van Toor en daarna als marketing medewerker. Met deze mooie ervaring op zak ben ik toch terecht gekomen in de technische branche. Waarom nou een technisch bedrijf: In 1957 is Strago opgezet door mijn opa en na 44 mooie jaren heeft mijn vader de zaak overgenomen. Ik heb altijd gezegd, geen technisch bedrijf voor Laura. Maar zo zie je maar weer niets is te plannen. Ik ben begonnen bij de financiële administratie en doe nu alle marketingactiviteiten, maar ben vooral bezig met het bedenken van nieuwe ideeën en het ontdekken van het bedrijf.
Mijn familie en vrienden zijn mij erg dierbaar. Ik hou van leuke dingen doen met opa en oma, de vakanties met m’n ouders, stoeien met m’n broer en niet te vergeten het samen leven met mijn beste maatje. Ik geniet enorm van een heerlijke kop thee en de daarbij behorende leuke, zoetsappige en grappige verhalen van mijn vriendinnen. Ik probeer elke uitdaging in mijn leven aan te gaan. En hier weer een resultaat van een nieuwe uitdaging. Mijn eigen blog. Wat vind ik het ontzettend leuk om mijn verhalen te kunnen delen op dit stukje web. Laten zien waarvan ik geniet, waar ik van hou en vooral wat ik graag doe. Mijn enthousiasme overbrengen op jou, laten zien hoe ik geniet van het leven en hopelijk tover ik met La vita di Laura vaak een glimlach op je gezicht.
“Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever.”

Geen opmerkingen:
Schrijf Reacties

© Copyright 2018 La vita di LauraDesigned by La Vita di Laura Bloggertheme9. Best free blogger templates