AMERICA - here we come! (12-09-2014)


Dit moet ik echt delen, IK BEN ZO BLIJ!!!

Ja..ja… je leest het goed ik ga naar the STATES. Hoe leuk is dat, en het wordt nog veel leuker want ik ga niet alleen we gaan totaal met z’n zesjes. En weet je wat het aller leukste is….? het is op uitnodiging nog ook (leuker kan niet he?)

Benieuwd waar we heen gaan? Lees dan snel verder


Amerika.....daar wilde ik altijd al naartoe het was en is nog steeds 1 van mijn grootste dromen. Maar nu wordt mijn droom werkelijkheid. Ik vind het zo ontzettend gaaf. En zeker dat ik deze mooie reis mag gaan maken met mijn super lieve schoonfamilie. I am Happy!!!


Maar nog eventjes wachten en dan gaan we 17 dagen naar FLORIDA!  #Strand  #zee #zon #Disney, #Kennedy Space Center #Florida Keys #SeaWorld #Miami

Natuurlijk is het reisschema al bekend.


ORLANDO

Wanneer je in Orlando bent, kan je natuurlijk bepaalde attractieparken niet overslaan. Dit doen wij dan natuurlijk ook niet.  Denk aan SeaWorld, Disney en Kennedy Space Center.


Fort Myers,

Denk hierbij alleen maar aan zon, zee en strand.


Miami

Onze laatste stop is in Miami. Shoppen uh Shoppen en nog eens shoppen.


Ik denk dat ik me wel ga vermaken daar. Ik kan niet wachten!

Heeft iemand misschien nog tips? Deze zou ik graag willen horen

Geen opmerkingen:
Schrijf Reacties

© Copyright 2018 La vita di LauraDesigned by La Vita di Laura Bloggertheme9. Best free blogger templates